VetPlan sundhedsprogram

VetPlan til dit kæledyr

Vi tilbyder en plan, så dit dyr bl.a. sikres regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer (efter dyrlægens skøn) og tandtjek udført af vores kompetente dyrlæger eller veterinærsygeplejersker. Du får råd og vejledning, i hvordan vi kan forebygge problemer og sygdomme hos dit dyr i fremtiden.

Sammen tager vi ansvar for dit dyrs sundhed, hvilket i sidste ende giver glade og friske dyr. Du får mulighed for at sprede de udgifter, du har på dit dyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

Hvad giver VetPlan dig?

En VetPlan® inkluderer typisk de vigtigste undersøgelser og vaccinationer, som dyrlægen vurderer, at dit dyr har brug for i løbet af året. Du kan se under fanerne, hvad planen indeholder for henholdsvis hund, kat og hvalp. 

Tilmelding og månedlige betalinger

Du tilmelder dig og betaler første måneds afdrag på klinikken, hvorefter alle betalinger foregår automatisk og nemt via betalingsservice gennem din bank.

Sådan opretter du din VetPlan

Du kan oprette din VetPlan både på klinikken og hjemmefra.

Opret din VetPlan nemt og bekvemt hjemmefra!

Scan QR-koden eller klik på linket HER, og udfyld dine oplysninger online.

Har du spørgsmål eller oplever problemer? Kontakt os gerne på 39 64 64 62 - vi er her for at hjælpe!

Se mere omkring:

Vetplan Hund
Vetplan Kat
Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.