Tandbehandling

Tandrens og diagnostik

På Skovshoved Dyreklinik tilbyder vi tandrensning til både hunde og katte. Tænderne renses ved hjælp af ultralyd og bliver efterfølgende poleret. Denne metode er den mest effektive måde at fjerne tandsten og hindre udvikling af tandkødsbetændelse og paradontose. 

En tandehandling, med tandrensning, foregår altid i fuld narkose. Dit kæledyr indleveres på et aftalt tidspunkt om morgnen/formiddagen og kan hentes igen i løbet af eftermiddagen eller efter aftale med dyrlægen.

 

Tæt dialog med ejer
Hvis der under tandbehandlingen viser sig tegn på behandlingskrævende lidelser i tænder eller mundhule, vil vi altid kontakte ejer eller aftale på forhånd hvad den bedste behandling er.

Hvis der f.eks. er tegn på tandbyld eller parodontose, kan det blive nødvendigt at udføre en tandudtrækning eller anden behandling. 

Enkelte behandlinger kan vise sig så tidskrævende, at det er sundest for dyret at foretage dem over to gange. For mange dyr vil to korterevarende narkoser være bedre end én lang.

 

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.