Slidgigt

Artrose

Slidgigt, eller artrose som det også kaldes, er det mest udbredte ortopædiske problem i verden. Tilstanden optræder som følgetilstand til ledskader, leddysplasi og/eller almen overbelastning af led.

Der findes i dag mange tiltag til afhjælpning af generne ved slidgigt og der er stor variation på, hvad der virker optimalt for den enkelte patient. På Skovshoved Dyreklinik tilpasser vi behandlingen ud fra den individuelle patients behov og i tæt dialog med ejer. 

Kombination af kondroprotektiv/regenerativ behandling med traditionelle smertestillende midler er grundlaget for vores almindeligste behandling til monitorering af slidgigt symptomer.

Derudover har vi også erfaringer med og tilbyder injektioner af stamcelleaktivatorer samt ledvæske-substitutionsbehandling.

Behandling af slidgigt af et område der forskes meget i på verdensplan. Vi forsøger løbende at holde os velorienterede om nye resultater og tiltag således at vi kan tilbyde de nyeste og mest effektive behandlinger.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.