Claus Sloth

Dyrlæge

Claus er uddannet dyrlæge i 1982.

Den 1. oktober 1996 åbnede Claus Skovshoved Dyreklinik med sigte på at opbygge en højt specialiseret ortopædisk og neurokirurgisk klinik kombineret med en lokal almen fungerende praksis.


Han har speciel interesse inden for knogle-, led- og ryglidelser og en udvidet kompetence til diagnostisering og behandling af lidelser inden for dette felt. Dette er opnået gennem deltagelse i mange kurser samt gennem sparring med og ophold hos dygtige udenlandske kolleger.


I dag består en væsentlig del af hans daglige arbejde i at varetage de mange henvisninger fra kolleger, vurdere de mange tilsendte røntgenbilleder og rådgive og vejlede kolleger inden for ortopædi og neurokirurgi.


Claus afholder flere gange årligt kurser for kolleger der ønsker at dygtiggøre sig indenfor ortopædien. Medlem af NOVOS, AOVET, AAG og ESVOT, der er specialforeninger inden for ortopædi.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.