Slidgigt

Slidgigt

Slidgigt eller artrose som det også kaldes er det mest udbredte ortopædiske problem i verden. Tilstanden optræder som følgetilstand til ledskader, leddysplasi eller almen overbelastning af led.

Der findes i dag mange tiltag til afhjælpning af generne ved slidgigt. Da der er stor variation på, hvad der virker optimalt fra den ene patient til den anden, tilpasses behandlingen individuelt.

Kombination af kondroprotektiv/regenerativ behandling med traditionelle smertestillende midler er grundlaget for vores almindeligste behandling til monitorering af slidgigt symptomer.

Vi forsøger at holde os velorienterede om alt indenfor den regenerative behandling således vi kan tilbyde de nyeste og mest effektive behandlinger. Vi har således en del års erfaringer med stamcelleaktivatorer til injektion samt ledvæske-substitutionsbehandling.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.