Tandrens

Tandrens

I klinikken tilbyder vi tandrensning til både hunde og katte. Tænderne renses ved hjælp af ultralyd. De bliver efterfølgende poleret.

Behandlingen foregår i fuld narkose. Dyret indleveres på aftalt tidspunkt om formiddagen og kan hentes igen i løbet af eftermiddagen.

Tæt dialog med ejeren
Hvis der viser sig tegn på behandlingskrævende lidelser i tænder eller mundhule under behandlingen, vil vi altid kontakte dyrets ejer og aftale det videre forløb. Dette kan fx være tegn på tandbyld eller parodontose, der begge kræver en røntgenundersøgelse for at blive endeligt diagnosticeret. Kræver disse fund tandudtrækning eller anden behandling, aftales dette med ejer over telefonen, hvorefter behandlingen kan fortsætte.

Enkelte behandlinger kan vise sig så tidskrævende, at det er sundest for dyret at foretage dem over to gange. For mange dyr vil to korterevarende bedøvelser være bedre end én lang bedøvelse.

 

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.